7

ani de fotografiat evenimente unice

135

evenimente documentate și predate la timp

128.500+

imagini editate și trimise către clienți dragi

2555+

cappuccinos savurate editând fotografii

Bună, sunt Cristian Istrate și sunt disponibil sa fotografiez evenimente frumoase oriunde în România, cu precădere în Iași, București, Constanța, Brașov și Cluj. 

Mai jos puteți vedea oferta pentru fotografiile de nuntă, iar pentru orice alt tip de eveniment sau colaborare, vă rog să ma contactați prin email sau telefon.

Stilul meu personal presupune să captez evenimentele într-un mod discret și natural, pentru ca fotografiile să vă aducă aminte de momentele din ziua nunții așa cum s-au întamplat și cum le-ați trăit în acea zi. În plus, acest stil de fotografiere îmi permite să surprind emoții și momente ce se petrec în fracțiuni de secundă, momente care altfel ar trece total neobservate. Tipul de editare pe care îl abordez este timeless și cinematic, fără culori suprasaturate sau filtre nenaturale, astfel încât imaginile își vor păstra valoarea în timp.

Termenul de predare al fotografiilor este de 4 luni, iar fișierele digitale le veți primi într-o galerie online privată de unde vor putea fi vizualizate, distribuite și downloadate la rezoluție mare.

WEDDINGS 2022

Acoperirea integrală a evenimentului

Ședință foto în ziua nunții

800 - 1000 fotografii atent editate

Predare în termen de 4 luni

Galerie online privată

1200€

OPȚIUNI

Fotograf secundar - 600€

Ședință foto Save The Date/After The Wedding:

în Iași - 150€ [2h]

în România - 500€ [1 zi]

în Europa - 1000€ [2 zile]

Predare rapidă (15 zile) - 400€

Rezervarea datei (avansul) este 200€ și se achită prin transfer bancar, în termen de 5 zile de la semnarea contractului.

Restul de plată se achită tot prin transfer bancar, în termen de 5 zile de la data evenimentului.

Cristian Istrate  •  contact@istratec.com  •  0740 066 418

Using Format